Segítség

A Keresd a labdát! 6 hetes tippelős játék, amely során a hetente megjelenő retusált, focis képen kell megtippelned a labda valódi helyét, mivel azt eltüntettük a képről. A labda mértani középpontjához legközelebb eső tipp a nyerő tipp.

A helyesen tippelő játékosok közül azok nyernek, akik adott napon a legközelebb adták le a tippet a nyerő pillanathoz képest. Összesen 14 nyerő pillanat van egy héten, így naponta két nyerő pillanatban is nyerhetsz!*

A heti játék végén természetesen megtekintheted a labda valódi helyét. Minden hét egy újabb esély!

Legyél Te is bajnok! Tippeld meg a labda helyét és nyerj Energizer ajándékcsomagot!

A www.keresdalabdat.pontvelem.hu oldalon minden héten találsz egy újabb labdarúgást ábrázoló képet, amelyen a játék legfontosabb eleme, a labda hiányzik, mivel a játék kedvéért eltüntettük.
Add le heti tipped a retusált képen! Jelöld meg, szerinted hol található valójában a labda a képen.

A tippeket adott héten hétfőn 0:01 órától adott hét vasárnap éjfélig tudod leadni.
A heti játék végén megjelenítjük a valódi képet, amelyen látható a labda helyzete, így Te is megtudhatod, hogy jól tippeltél-e.

Amennyiben a nyerő pillanathoz legközelebb adtad le jó tippedet, megnyerheted az Energizer által felajánlott heti ajándékcsomagok egyikét.
A PontVelem oldalon regisztrált diák játékosok közül négyen különdíjat kapnak. A hathetes játékidő alatt, minél több héten adsz le tippet a heti képre, annál nagyobb esélyed van, hogy nyersz egy szuper angol nyelvű kalandtáborozást!
Ahány képre adtál le tippet, olyan súllyal szerepelsz majd a különdíj sorsoláson! Lépj be PontVelem regisztrációddal, tippelj és nyerj!

Köszönjük, hogy játszol velünk!

*Üzleti partnereink számára a játékmenet a leírtaktól eltérő.